SophieWiding

Min resa till min drömkarriär

Sista dagarna i SH

Kategori: Allmänt

Hello,
Imorgon åker vi hem till Sverige igen.
De sista dagarna har vi bara chillat och fixat de sista sakerna. 
Min väska är spräng full, vet inte hur jag ska lyckas få hem allt. 
Ändå har jag skickat hem en omgång redan.
 
Lite återblickar på sjuka saker som hänt:
 
Tänkte börja med lokalbussen från mitt jobb. Jag skulle hoppa på bussen, från jobbet till tunnelbanan. Saken var den att det var gör mycket folk. Varav busschauffören stänger dörrarna, kvar är min arm och min väska utanför.
Jag börjar gapa på engelska och kineserna i bussen börjar också o gorma på bsschaffisen. 
Men han ignonerar situationen och kör vidare till nästa station. Detta ledde till en sjuk axelvärk och en liten irritation mot kinesiska busschafförer. Undra varför?
 
En annan situation var när vi var ute och spatserade och en kines helt plötsligt bara tar tag i mig och försöker dra åt sig min päls på min vinterjacka. Med ciggen jag förstod ingenting.
Sedan gick vi vidare till peoples park, satte oss och topg en kaffe i solen. Då kommer en skoputsare fram till mig och Evelina. Han ville strompt putsa våra skor. Men vi pekade på dem och sa att det inte går att putsa tygskor. Ändå försökte han ta av Evelina hennes skor. hahha
Efter det kom en tiggare fram, det finns många sådanna här. Hon kom fram med en kopp och stod väldigt nära och var hemskt intensiv. Vi sa nej men hon ville inte lyssna, istället tog hon tag i min jacka och försökte sno den. Evelina blev väldigt arg och sa till henne att inte röra våra saker på kineiska. Att hon skulle respektera att vi ville sitta där och dricka vårt kaffe ifred. Hon kollade på mig skrattade med ett hånflin och gick. 
Vad var det med min jacka den dagen, den måste vart väldigt fashion bland kineser. Vet dock inte om det är bra eller dåligt, haha.
 
Aja snart befinner jag mig på svensk mark.
Tror antagligen jag kommer sakna alla sjukasaker som händer här, dock har man börjat vänja sig.
Ses snart
Tja Tja bloggen

Kommentarer


Kommentera inlägget här: