SophieWiding

Min resa till min drömkarriär

Jinhua

Kategori: Allmänt

Tja tja bloggen.
Har spenderat tre dagar i jinhua. Idag var första dagen på universitetet. Tänkte berätta lite om allt som har hänt sen vi kom ner. Eftersom jag har vart så seg på att uppdatera.

Dag 1 bestod av många långa timmar innan vi väl var framme. Vi var på plats 12 på natten, drog ut några o käka på gatan. Mycket spännande och helt sjukt gott. Dom snålar ju inte med kryddorna här om man säger som så.

Dag 2 tog vi en tur in till centrum, shoppade lite. Filips flickvän Emily var med, hon är från Kina. Kineser har en helt annan kultur. När vi kom till köpcentret skulle hon dra med mig in i affärer o köpa fina saker till mig, då Filip hade berättat att vi var mycket nära vänner. Personligen blev jag helt svettig o visste inte vart jag skulle ta vägen. Men för henne var det inget konstigt. Lyckades dock prata ur mig situationen igenom att säga att det inte fanns några saker i min smak. Så för mig blev det ingen shopping. Haha 
På kvällen gick vi ut ihop med Stockholms klassen. På nattklubben var golvet som en studsmatta. Så stod o hoppa på det i 3 timmar. Bra träningstips ;)

Igår var vi uppe i bergen och bada. När vi hoppade i, var det tydligen förbjudet att bada. Så dom skrek i en megafon att vi var tvugna att gå upp omedelbart på kinesiska. Vi gick upp, hoppade i igen med hopp om att de inte skrek på oss. Då kom en ännu gällare och argare röst. Så det blev inget långvarigt bad. Men gött var det. 

Vad jag har lärt mig hittills: I Kina kan vad som helst hända.

En bild på mig och Filips tjej Emily när hon fick prova mördarmasken


Kommentarer


Kommentera inlägget här: