SophieWiding

Min resa till min drömkarriär

Idag är det mormors dag

Kategori: Allmänt

Dagen började med träning. Jag tränade, Annica tog selfies på gymmet. 

Efter gymmet jobbade jag och Emil med vårt case, som ska avslutas med en mässa i Kina. På mässan kommer vi göra en service monkey om hur konsument beteendet är på tissuemarknaden i Kina just nu. Vilka produkter det känner till, men även vad de är ute efter osv. Det gick sjukt bra och imorgon drar jag tillbaka till Jönköping för att spendera en dag eller två till i skolan. 

Sen tog mina kära mammalediga morsor, Sanna och Sarah med mig och Annica ut på en lång promenad. Då snackar jag en lång promenad. Bara uppför, så just nu är mina ben som spaghetti. 

Efter det var det kalas hos min kära mormor. Alltid lika kul och träffa mina goa släktingar. Sen hem till pappa och fixa Ica banken visa och nu ligger jag och Annica och tränar rodel i soffan.

Har tänkt på en sak det är sjukt jobbigt att ställa om från att ha gått 100% i skolan och jobbat 50%. Ha jobbat hela sommaren. Till att gå 1-2 dagar i skolan varje vecka och inte jobba någonting. Är för tillfället väldigt rastlös. Jag har aldrig haft såhär mycket fritid, och lär nog aldrig ha det igen. Som tur är kommer detta att ändras när vi kommer till Kina. 

Hörs 
Tja tja bloggen

En bild från idag när Annica är fångad i en selfie på gymmet. Kommentarer


Kommentera inlägget här: