SophieWiding

Min resa till min drömkarriär

Julafton ala Kina stile

Kategori: Allmänt

Ni hao everybody. 
 
Tänkte berätta lite om min julafton i Kina.  Företaget hade bestämt att vi skulle vara lediga idag.  Så jag fick snällt ta mig till jobbet och jobba på självaste julafton. Varje dag när jag åker till jobbet är det rush hour. Jag tror inte ni förstår hur jäkla många människor det är här. Och alla ska med tunnelbanan på morgonen.  Jag och min jobbarkompis brukar uttrycka det som en warzone. Om du ska överleva måste du kämpa. Haha
Det går bra nu! 
 
Jag beslutade mig för att jobba över lunchen så att jag kunde gå hem tidigare. Väl hemma hade min rookie lagat världens julmiddag. Svensk dessutom,  dog av glädje. Hon kommer göra en man lycklig en dag.  Husmodern själv. Vi samlades fem stycken kollade kalle anka och drack glögg och åt julgodis.  Sen var det matdax har aldrig vart så lycklig över att se ett julbord. Efter det hängde vi,  körde julklapps spel och hade det allmänt mys. Efter det blev det klubb ala kinesisk stile.  Har aldrig sett människor som kollar så mycket. Tog en funderare över om det ens har en tv hemma.  Så mycket som de glodde. 
 
Idag har jag bara chillat.  Har lite hemlängtan till pappas fabulösa kalkon middag.  Men jag får helt enkelt överleva utan den i år. Nu ska jag beställa hamburgare istället. 
 
God Jul kompisar och ha kul.
Tja tja bloggen /smelle 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: