SophieWiding

Min resa till min drömkarriär

Det går bra nu

Kategori: Allmänt

Projektet börjar gå framåt och allt verkar släppa.
Det går bra nu som jag brukar uttala det.
 
Jag har skaffat mig lite guangxi (realtioner på kinesiska) via mina mejl som jag har skickat till olika pappersbruk.
Har fått lite besöks inbjudningar, vilket är kanon kul.
Idag hände något väldigt oväntat.
Ett företag jag har pratat med i en vecka hörde av sig och frågade om jag ville komma på deras meeting. De undrade om jag hade tid och möjlighet för detta. Denna är tillsammans med alla företag som de har och kunder som de sammarbetar med. Detta lät väldigt intressant och jag frågade genast när detta var. 3 januari klockan nio på kvällen svarade hon tillbaka, alltså på söndag. Pratade med min boss och han bestämde att jag skulle dit. När vi bekräftade mötet skrev hon, glöm inte klackarna för den tredje är det fest. Som jag alltid har sagt det vänder fort här i Kina, allt kan hända. Så nu ska jag alltså på ett papermill party, spänningen är olidlig.
 
Nu sitter jag här och har bokat hotell och flyg till Shandong provinsen. (Qingdao) För mitt första besök hos en potentiell framtida kund för företaget som jag har min intern på. Det handlar om att vara flexibel och hantera snabba puckar i denna branschen. För på lördag då drar jag dit. Hadee
 
Efter detta ska jag besöka ytterligare en fabrik i samma provins fast i en annan stad. (Weifeng) För att se hur de arbetar. Har dessutom fått kontakt med ett papperbruk i Guangdong provinsen och i Hubei provinsen som jag har fått möjlighet att boka in ett besök med. Det är alltså med spridda skurar jag kommer ha besök i Kina. Vilket underlättar för min marknadsundersökning i det stora hela. 
 
Ska bli kul att komma ifrån datorn ett tag och få komma ut och prata med människor
 
Hoppas ni alla rockar in det nya året. Det kommer definitivt jag göra. På den näst högsta byggnaden här i Shanghai med free flow och bra damer. Det kan inte bli bättre än såhär.
 
Vi hörs
Tja tja bloggen
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: